Levert

tevreden klanten.

Altijd tot uw dienst

Alles voor de slager, broodjeszaak, traiteur, supermarkt, grootkeuken, marktkramer,… daar staat versleverancier Rafina uit Lauwe voor. Sinds 1954 voorzien we onze talrijke klanten van kwalitatieve en lekkere producten. Een ver doorgedreven en persoonlijke dienstverlening staat hierbij centraal.

Keuze van de klant

Bij Rafina respecteren we de keuze van de klant. Samen met onze klanten gaan we op zoek naar de juiste producten waarmee zij in hun zaak het verschil kunnen maken. Om dit op een transparante manier te kunnen doen, wordt er niet met private labels gewerkt maar krijgt ieder product het etiket van de producent mee. Zo heeft u de garantie dat u steeds het gevraagde product ontvangt dat in de smaak valt van uw klanten.

Kwaliteit

Kwaliteit komt ook bij ons altijd op de eerste plaats. Een nauwkeurige retracering en het behoud van de koude ketting zijn hierbij twee essentiƫle pijlers.

Ook voor de broodjeszaak, pastabar,…

Rafina heeft reeds een lange geschiedenis als leverancier voor de beenhouwerij, traiteur en grootkeuken, maar doorheen de jaren is het assortiment dermate uitgebreid dat we ook voor de broodjeszaak of pastabar een aangepast aanbod van producten kunnen aanbieden.

Privacyverklaringmade by Visual