Levert

tevreden klanten.

Productgamma

Vleeswaren

Vleeswaren

De allerfijnste vleeswaren behoren nog altijd tot de corebusiness van Rafina. We beschikken over een brede waaier van hammen, salami, kipproducten, kookworsten, hoofdvlees, paté bereidingen, spek, gebraden,… Voor iedere gelegenheid hebben wij een passend product.

Vers vlees

Vers vlees

Rafina is ook gespecialiseerd in vers vlees (kip, kalkoen, varken, rund), dit zowel in bulk verpakking als in consumenten verpakking. Dankzij onze expertise en flexibiliteit zorgen we ervoor dat de korte houdbaarheid optimaal door u kan worden gebruikt.

Kaas en zuivel

Kaas & zuivel

We bieden u een bijzonder compleet assortiment van Belgische, Nederlandse, Franse, Finse, Zwitserse,… kazen aan. Maar ook een gevarieerd assortiment aan andere zuivelproducten (melk, yoghurt, boter,… ) leveren we graag bij u af.

Salades

Salades

Gaande van smeuïge smeersalades en smaakvolle pastasalades tot kraakverse rauwkostsalades. Dit aangevuld met talloze varianten van broodbeleg voor de broodjeszaak: verse pesto en tapenades, gegrilde groenten, gedroogde tomaten,…

Apero & tapas

Apero & tapas

Met ons uitgebreid assortiment van tapas en warme aperitiefhapjes zorgen we ervoor dat u een gepast antwoord heeft om in te spelen op de laatste trends.

Bereide gerechten

Bereide gerechten / traiteur

Een gevarieerd aanbod bereide gerechten wordt meer en meer een must om op alle noden van uw klanten in te spelen. Ook hier zorgt Rafina voor een waardevolle aanvulling op uw huisbereidingen.

Diepvries

Diepvries

Van vriesverse groenten voor uw bereidingen tot Belgische frietjes voor uw vriesafdeling. Maar evengoed malse lamskroontjes, heerlijke scampi’s of een lekkere snack.

Sauzen en kruiden

Sauzen & kruiden

Sauzen en kruiden hebben we in alle formaten en smaken van al uw favoriete producenten.

Droge voeding & conserven

Droge voeding & conserven

Als allround leverancier biedt Rafina u ook conserven van het merk HAK & Cond’or aan. En Knorr met zijn voortreffelijk productgamma behoort sinds jaar en dag tot onze vaste leveranciers.

Frisdranken

Dranken

Bij Rafina kunt u ook frisdranken en alcoholische dranken verkrijgen. Van een verfrissend blikje tot een lekker glaasje cava.

Brood & deegwaren

Brood & deegwaren

Voor elke toepassing hebben wij het gepaste antwoord: mini-broodjes, stokbroden, koffiekoeken,… maar ook diepvries pasta’s zijn bij ons te verkrijgen in alle maten en vormen.

Dessert

Dessert

Ook aan de zoete afsluiter werd gedacht, met onze chocolademousse, tiramisu, verse pannenkoeken, wafels, …

Privacyverklaringmade by Visual