Service sérieux,

clients heureux.

Triporteur, cheese and more

Triporteur werkt zowel in het binnen- als buitenland samen met een groot aantal gerenommeerde kaasfabrikanten. Daarnaast zijn wij ook continu op zoek naar lokale topproducten die wij al dan niet in exclusiviteit verdelen.

Deze geselecteerde producten staan steeds garant voor een uitmuntende kwaliteit waarmee u het verschil kan maken! Hieronder kan u een selectie vinden van enkele exclusieve kazen die bij Triporteur verkrijgbaar zijn. In totaal kan u een selectie van ruim 700 kaasreferenties terugvinden bij Triporteur.

Het Wapen van Noord-Holland

Het Wapen van Noord-Holland

Het Wapen van Noord-Holland is dé Noord-Hollandse Gouda van de beste kwaliteit. Het samenspel van het malse gras dat de melkkoeien eten op de Noord-Hollandse polder en de bereiding van de kaas naar aloud recept resulteert in een kaas met een heerlijke smaak en een aangenaam mondgevoel.

Camembert Petit Normand

Camembert Petit Normand

De camemberts van Petit Normand worden gemaakt in dé camembert-regio bij uitstek, namenlijk Normandië, in de gespecialiseerde kaasmakerij Gillot. Met respect voor de traditie worden deze mooie camemberts gemaakt op basis van zowel gepasteuriseerde als op basis van rauwe melk, voor wie houdt van een meer uitgesproken smaak.

Super Brie

Super Brie

Super Brie, vaste waarde in het kaasassortiment, heeft een zachte, romige en rijpe smaak. Het is een mooie dikke Brie met een fluweelzachte bebloemde korst en een smeuïg zuivel.

Fleur de Montagne

Fleur de Montagne

Fleur de Montagne is een Zwitserse kaasspecialiteit, gemaakt van rauwe melk. Hij heeft een zuivere zachte tot pittige smaak en een mooie bruingele korst waarin edelweis-bloempjes verwerkt zijn. De kaas wordt geproduceerd in de streek van Entlebuch, een regio die beschermd is door de UNESCO wegens het unieke, zuivere ecosyteem. Na een rijping van 10 weken is de smaak optimaal.

Pitthemnaer

Pitthemnaer

Pitthemnaer is een kaas met gewassen korst, gemaakt op ambachtelijke wijze naar aloud Pittems recept. Kaasboerderij De Moerenaar uit de Moeren nabij Veurne, heeft deze mooie kaas opnieuw tot leven gewekt. Pitthemnaer heeft een aangename, ronde maar ook licht pittige smaak. Ideaal voor op kaasplanken !

Abbé Royal

Abbé Royal

Abbé Royal is een ambachtelijke abdijkaas gemaakt op een kaasboerderij in de Moeren (Bachten de Kupe). Abbé Royal heeft een volle, romige smaak met een mooie oranje-rode korst en bijpassend etiket. Een specialiteit uit de Westhoek !

Groendal Grand Cru

Groendal Grand Cru

Een topper uit het assortiment van kaasboerderij het Groendal, de Groendal Grand Cru. Kaasmaker Johan Deweer heeft al zijn kennis en ervaring verenigd in deze soepele, smaakvolle dessertkaas die niet op een kaasplank mag ontbreken. De Groendal Grand Cru bekomt zijn unieke smaak door een 1ste rijping in Grand Cru-bier, gevolgd door 6 weken rijping op houten planken. De kaas heeft een mooie, natuurlijke, gevlamde korst die elke liefhebber van authentieke kazen zal bekoren. Proef en geniet !!

Privacyverklaringmade by Visual